Yleisöltä

Tavoitteena löytää sähkön hintaan ratkaisuja koko talveksi

Mediassa ja muualla käytävä keskustelu osoittaa, miten tärkeä rooli energialla on arjessa. Monista uutisista ja mielipidekirjoituksista olemme lukeneet, miten paljon kohonnut sähkön hinta vaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan kokonaisuutena. Tästä olemme Vaasan Sähköllä hyvinkin tietoisia, ja se lisää työmme painoarvoa.

Osa miettii, onko hinnankorotuksemme ylipäätään laillinen. Meille on tärkeää noudattaa niin alan ehtoja kuin lainsäädäntöä, ja siksi valmistelemme tällaiset suuret muutokset perusteellisesti yhteistyössä niin alan kuin sen ulkopuolisten lainoppineiden kanssa.

Tahtotilamme on, että löydämme ratkaisun, joka mahdollistaa asiakkaillemme halvemman hinnan koko talveksi. Se vaatii kuitenkin, että tutkimme eri vaihtoehtoja ja teemme vastuullisia päätöksiä, etenkin nykyisessä markkinatilanteessa, joka on pakottanut energiayhtiöitä lopettamaan toimintansa.

Olkiluoto 3:n sähköntuotanto vuoden loppupuolella on tässä avainasemassa. Olemme valmiita laskemaan hintaa välittömästi, kun siihen on edellytyksiä. Ja silloin informoimme asiakkaitamme asiasta heti.

Suuntaamme energiamme asiakkaiden näkökulmasta hyvän ratkaisun löytämiseen ja siten myös sähkön hinnan aiheuttaman epävarmuuden ja huolen hälventämiseen.

Stefan Damlin

toimitusjohtaja

Vaasan Sähkö

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje