Yleisöltä

Teksaten

Jaa artikkeli

Ulkona jos tulee joku epämiellyttävä haju niin kyllä siihen puututaan,mutta jos asuntoon tulee, niin siitä ei saisi puhua mitään.

Joillakin on tapana pistää viesti, olis hyvä kun soittaisit,olis helpompi selvittää asiaa.

Uudet bussiaikataulut on päin p.... 18.7. 2022 klo 9.50 lähtö Vaasasta Gerbyystä ei tullut.

Minkä takia Vaasassa ei oo keskustassa ilmaisia pysäköintipaikkoja, kun kumminkin on työpaikkoja ja töissä pitää olla koko päivä.

Vaasassa tapahtuu todella paljon myönteisiä asioita teknisellä sektorilla. Lista onnistumisista on mittava - eikä tähän tekstariin mahdu. Hankkeet etenevät siinä vauhdissa kun mahdollista. Aina joku jaksaa urputtaa.

Annan hyvän neuvon. Älä usko navigaattoria! Katso kartasta, minne menet. Mökkivieraani harhailevat navigaattorin ohjaamina satojen kilometrien päässä sovittuna ruoka-aikana. Emäntä odottaa raivona ruuat pilalla.

Vladimir pitää Eurooppaa yksin kynsillänsä, pakko sekin on hyväksyä. Moon suvaattevaanen pride.

Mitähän varten naiset eivät enää käytä korsetteja tai mitä ne on? Kyllä monen kannattaisi. Ja monen miehenkin, jos niitä heillekin olisi.

Bensan hinta nousi 50%, mutta sen tarttee laskea vain runsaat 30%, niin on samalla tasolla - lohduttavaa.

Nyt kun sakemannien kanssa käydään kovaa vääntöä rahasta on hyvä muistaa että ne Lapin hävityksetkin on vielä korvaamatta.

Poliisissa ylempään tehtävään pyydetty, kertoi joku poliitikko. Valitaanko poliisissa johtavat henkilöt miten?

Voitaisiinko edes Uniperin jälkeen yritysjohdon koulutuksen tasoa nostaa huomattavasti? Aivan turhaa sanoa, että tämä tilanne tuli puskista, kun koko maailma on jo vuosia pyrkinyt estämään ilmaston lämpenemistä.

Venäjällä päättäjät ovat kaiken yläpuolella ikuisissa viroissa. Sivistyneessä maailmassa jos johtaja tai poliitikko tekee virheen hän kantaa vastuun ja eroaa. Näin esimerkiksi Ruotsissa

Katriina Risku-Vartiainen: Sinulle tosi suuri kiitos ihanista, koskettavista ja ajatuksia herättävistä kirjoituksistasi! Odotan jo tulevia!

Sinulle joka vastasit ja vertasit Vaasan rakentamista tilinpäätöksiin. Siitähän ei ollut kyse, vaan mitä yhteisillä rahoilla tehdään ja kuka ne päättää. Ilmoita jos tiedät, nyt on pilattu Kirkkopuistikko, Hovipuistikko, nyt kaivetaan Isolahdenrannassa?? Muita kohteita jätetty jäihin, tien pinnat kuralla monin paikoin. Voisiko joku viisas ilmoittaa mitä kukin kohde maksaa valmiiksi saatettuna.

Vaasalaisten kannattaa käydä tutustumassa Mussorintiehen (pikkukatu Huutoniemellä), jonka Kuntatekniikka on kaupungin rahoilla laittanut tiptop kuntoon. Koskahan meidän syrjäinen kotikatu laatoitetaan?

Venäläiset ovat eteviä keksimään kaikenlaisia lempinimiä. Vladimirkin tunnetaan nykyään nimellä Ylivoimainen Este.

Kiitos Tytti Tuppuraisen olimme tulossa tilanteeseen Uniperin suhteen, että olisi Suomelle taloudellisesti edullisempaa ksaksan uudeksi pohjoiseksi osavaltioksi, kuin alkaa maksamaan.

Voisko Kyrkkärille saada pari penkkiä (kiinnitettyinä,ettei viedä) jommallekummalle niistä laitureista, jotka ovat käytössä?(kolmashan ollut verkolla eristettynä koko kesän), Olis kiva vanhemman ihmisen istahtaa niin kuin silloin, kun sillä yhdellä laiturilla oli pari istuinta?

Nyt vaaditaan Marinia keskeyttämään lomansa. Hän on lomansa ansainnut ja hänellä on sijainen-Saarikko, missä piileskelee?

Kirkossa on oma etikettinsä. Kovaääninen omien asioitten höpöttäminen ei sinne kuulu. Konfirmaatio kokoaa väkeä, joka ei toisiaan ole aikoihin nähnyt. Jutut voi jättää täytekakun ääreen. Moni on kirkossa hiljentymässä.

Fortum yritti tehdä voittoa. Joskus valtionkin bisnes lyö kynsille. Veronmaksaja hoitaa virheet. Selityksiä tulee laidasta laitaan. Koko kuoro laulaa A-mollissa. Kun ei tiedetty, että Venäjä on riski. PSn edustajan kommentit telkkarissa talousvaliokunnan jälkeen olivat paljonpuhuvia. Kaipasi vahvempia voimia apuun. Presidentiltä? Taivaasta? Poliittinen vastuu? Miksi niitä lopulta sinne valitaan.

Lehtikirjoituksesta puuttui oleellisin asia miksi lapsi kastetaan! Toki myös seurakunnan yhteyteen, mutta ei jäsenmäärän kasvattamiseksi.

Terveystalo Kauhajoki. Sydämellinen kiitos Sinulle hoitaja miespotilasta koskevasta huolipuhelustasi, joka ei varsinaisesti edes kuulunut vastuullesi.

Ehkäpä meri on niin saastunut, että mursuparka etsi turvaa maalta? Onkohan jo mädäntymässä, kun niin haisee?

Ei taida Kurikan väkiluku nousta vaikka seniorit saa käydä ilmaiseksi kuntosalilla ja on hieno urheilukenttä.

Kiitos Yle-radio Pohjanmaa. Olen huomioinut jo pidemmän aikaa, että päivittäin soitatte musiikkina oman maakunnan tyttöjen kappaleita. Siis Anneli Mattilan ja Paula Koivuniemen laulamaa musiikkia. Hienoa, että he saavat hiukan tuloja tällä tavoin, kun levyjä ei juurikaan enää osteta.

Tässä käy niinkuin Lummukkalaasten pellon teos järveä laskemalla: nyt ei oo peltoa eikä järveä on vain märkä lätäkkö. Forttumilla ei oo sähköverkkoja, ei venäläisiä vesivoimaloita, eikä pian kaasuyhtiötäkään. Toivottavasti aika kultaa muistot jää ainakin kultaa käteen.

Kiitos Keskisen kyläkaupalle, kun tänäkin kesänä oli tivoli. Lapset tykkäsivät.

Ihan selkäpiitä karmii, kun kuuntelee uutista että Putin sopii kavereidensa kanssa Ukrainan viljankuljetuksista. Siis vieraan maan viljasta niinkuin se olisi Venäjän viljaa. Ei vain ymmärrä tällaista riistoa. Aivan sairasta.

Arvostusta linja-auton kuljettajille! Osallistuin 13-14.7. matkatoimiston järjestämälle Tallinnanmatkalle Seinäjoelta. Linja-auto mukana koko matkan. Kiitos kuljettajan loistavasta palvelusta. Ei valittanut pitkän pitkistä päivistään, ei vähätellyt matkustajien jatkuvia kyselyitä. Hymyssä suin nosteli kapsäkkejämme. Nyt on malliesimerkki annettavana niille, jotka marajavat kahvituntiensa pituuksista ja pienistäkin ylitöistä. Upeaa linja-autonkuljettajat, todelliset palveluammattilaiset!

Sdp Tuppurainen, kerro totuus miten paljon suomalaisen veronmaksajan euroja on jo annettu uniperille Saksaan: onko totta että yli 2miljaardia olisiko aika saksalaisen kaivaa kuvettaan.

Nurmon painijapuistoon jne.. voi älä unta nää, Seinäjoki ei hoida Nurmon puistoja ym tien vieret rehottaa täällä keskustan alueella. Kävelytien ja autotien väli on kaamea ja pienetkin puisto alueet taitaa olla ylivoimaisia hoitaa kaupungille ja nyt on jo Heinäkuun loppupuoli. Nuoria ois jotka olisivat halunneet kesä töitä.

Turha hössöttää TV:ssä hammashoidon laiminlyönnistä. Olen kahtena kesänä pyrkinyt sadan kilometrin säteellä turhaan hammaslääkäriin. Maalla on sitä paitsi tarjolla pääsääntöisesti ulkomaisia hammaslääkäreitä, joiden pätevyydestä ei maallikolla ole tietoa.

Vihreiltä kesti 40 vuotta tajuta, että ydinvoima on ympäristöystävällinen energiamuoto. Tänä aikana Suomeen rakennettiin suuri määrä saastuttavia hiilivoimaloita, joita ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ajetaan nyt alas. Vihreät voisivat vähintään seuraavat 40 vuotta ihan vapaaehtoisesti pysyä kokonaan erossa Suomen energiapolitiikasta.

SJK:n ilmoitus( 20.7) oli kuin pesäpallo-ottelun mainos. Mielestäni kuiva, ei paikalle pyytävä. Jalkapalloilmoitus pitää olla kertova, ihmisläheinen, houkutteleva, tunnelman varmistava. Tilannekuvia, pelaajien valmentajien, kloppien lausuntoja kuvien kera. Otteluihin saatava parempi fiilis. Äänentoisto kuntoon, palvelut paremmiksi ja henkilökunta palvelemaan hymy suupielessä. Nyt ei ole kyse mistään kyläottelusta. Paljon, paljon suuremmasta ja sen merkityksestä koko Etelä-Pohjanmaalle!

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje