Yleisöltä

Tekstarit

Jaa artikkeli

Kiitokset Vaasan kotisairaanhoitoon. Lehtiä, radiota ja tv:tä seuraamalla saa käsityksen, että vanhusten kotipalvelut ovat Suomessa aivan retuperällä. Varmasti näin monessa paikassa onkin. Onneksi ei kaikkialla. Anoppini, 96-vuotias teräsmummo, asuu omassa kodissa Vaasassa, kotipalvelu 4. alueella. Hän tarvitsee vaihtelevasti, kuitenkin enenevässä määrin palveluita. Me muualla asuvat sukulaiset voimme olla turvallisin mielin, sillä niin asiantuntevasti, empaattisesti, asiakkaan toiveet huomioiden häntä hoidetaan. Ja vielä pidetään sukulaisiinkin yhteyttä. Kiitos siitä.

Fortum seisottaa Meri-Porin kivihiilivoimalaa pitääkseen sähkön hinnan korkealla, syyttää Suomen Sähkönkäyttäjät ry:n tj. Pasi Kuokkanen. Fortum tarvitsee paljon rahaa joutuessaan tukemaan Uniperia Saksassa Puhutaan 30-40 miljoonasta eurosta per vuorokausi.

Yhdenkään poliitikon maassamme ja varsinkaan Vaasassa ei pidä sanoa yhteiskuntaa hyvinvointiyhteiskunnaksi. Olimme sitä vielä vuonna 1990. Syitä on paljon, mutta suurimmat syylliset ovat virkamieshallinto ja hyvä veli -poliitikot.

Juuriaan myöten eteläpohjalainen, seinäjokelais-teuvalainen Mikko Hautala, on nyt näyttävästi esillä Venäjä-asiantuntemuksensa johdosta. Yhdysvaltalainen, erityisen arvovaltainen Foreign Policy -julkaisu, on mm. juuri julkaissut hänen näkemyksiään ajankohtaisesta tilanteesta ja arvioitaan tulevasta kehityksestä. Hänellä onkin nykyisenä Washingtonin suurlähettiläänä ja myös aiemmin vastaavassa tehtävässä Moskovassa toimineena, syvällistä tietoa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Seinäjoen Veturitallin kylpylähanke vaan liikkeelle. Siitä toisesta on ”höpötelty” jo vuosikymmen? On niitä, jotka puhuvat ja sitten on niitä jotka tekee! Go Petri.

Loistavaa Vaasan Mailattaret, paras nousijajoukkue ikinä.

Mihin Sisäsataman tekeillä olevan kelluvan sauna- ja ravintolakokonaisuuden asiakkaat parkkeeraavat autonsa ja muut kulkuneuvonsa?

8 miljardia euroa suomennettuna on 8000000000 euroa eli 8 perässä on 9 nollaa. Fortum rahaa. Suomi haluaa lisätä työperäistä maahanmuuttoa. Tähän tulisi keksiä markkinointi slogan eri kielillä, jolla houkutella maahanmuuttajia. Slogan tulee kuitenkin olla totuudenmukainen, ei voida markkinoida esim. ”muuta Suomeen ja toteuta unelmiasi!” vaan esim ”Muuta Suomeen maksaaksesi veroillasi maamme julkista velkaa - tervetuloa!” Samalla kun sähköhinnan alvia alennetaan, voisi lopettaa alvin perintä sähköverosta. Veroa verosta. O tempora, o mores. Te arkkitehdit, jotka suunnittelee, ja piirrätte uusia asuntoja, tehkää jo valmiiksi niihin huoneet jätteidenkäsittelyyn, eikä keittiöihin.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje