Yleisöltä

TEKSTATEN

Haminaan valmistuva nesteytetyn maakaasun terminaali kannattaisi siirtää Kaskisiin. Nyt!

Eläkeläisten elämä kurjistuu lisää, kun heitä nämä polttoainekorotukset koskevat täysin. Palveluja siirretään kauemmaksi. Yrittäjät mukaan lukien maanviljelijät saavat alvit takaisin ja poistaa loput polttoainekulut verotuksessa. Työssäkäyvät saavat kilometrikorosukset. Muiden kuin eläkeläisten valitus kannattaa. Esim. apulannan hinnat korottavat veropoistojen jälkeen viljelykustannuksia vain pienen osan siitä, mitä viljan hinta on noussut. Tukikorotukset karjatilallisille.

Itämaan valehteleva ”ruhtinas” on tapansa näyttänyt. Ne ovat brutaalit ja rumat. Luottamusta ei enää ole yhtään.

Voisiko hullumpaa valtion menokohdetta olla kuin suunniteltu yksilöintitunnuksen käyttöönotto henkilötunnuksen sijaan. Hintalappu about 100 miljoonaa euroa, mutta näin kuulemma parannettaisiin kansalaisten yhdenvertaisuutta, kun tunnuksesta ei selviä onko mies vai nainen, vai joku muu. Hoh-hoijaa.

Tuhannella kruunulla saa 44 litraa dieseliä. Tosiuskovaistenkaan rahapussissa ei oo niin paljon rahaa, että pystyisi maksamaan kokovuorokautisen hoidon vanhukselle.

Polttoainehinnat on huipussa. Voisko joku insinööri tai vastaava kehitellä sähköavusteista polkuautoa! Tekniikka on jo olemassa polkupyörissä. Runko vaikka kolmipyöräinen, kuten koppimopossa. Tavaratilaa sen verran, että kauppakassi mahtuu. Olisi joka sään käyttökustannuksiltaan edullinen ajoneuvo ja kuntoilukin hoituisi samalla. Heureka!

Haapaluoma ja ns. Katilan risteys... Kukahan levittäisi isot lumipenkat tienvierustoilta Timanttimaantien päästä, että tienpää pääsisi sulamaan. Iltapvllä melkoinen vesiallas risteyksessä, aamuisin jäässä. Huonossa kunnossa ollut risteysalue koko talven. Ja kaupunkikin joskus toivottavasti harventaisi tienvarsi risukkonsa koulun tontilta, niin pääsisi aurinko kuivattamaan tietä, kiitos!

Hyvä kirjoitus Soile Lahti, 21.3. lehdessä. ”Päättäjät heikentämässä kansalaistensa hyvinvointia.” Olen samaa mieltä.

Vihervasemmistohallitus lähes tuplaa kehitysavun kepun vahvalla tuella (vaikka eihän kepu muusta välitä kunhan maataloustuet pyörii) ja vielä velkarahalla, käsittämätöntä touhua. Ihmiset ajaa töihin kymmeniä kilometrejä kalliilla polttoaineella ja tämä hallitus hassaa ansaitut verorahat maailman parantamiseen, voi hyvä tavaton?

Tehkää ajoissa edunvalvontasopimus, ettei tule yllätyksiä.

En ole jalasjärvinen enkä kurikkalainen. Heti olin kuitenkin sitä mieltä, kun Jalasjärveltä päätettiin junttilaan liittyä, että iso virhe. Vaihtoehtona oli Seinäjoki.

Kyllä oli täyttä asiaa Soile Lahden kirjoitus 21.3. Ilkka-Pohjalaisessa.

Outo juttu: Ovikello soi klo 5.50 to 24.3. Englantia puhuva mies tyrkkää lehden, joka tav. tulee päiväpostissa. Pyrkiikö joku sisälle pahoin aikein? Nimimerkki ”Varokaa!”

Kemiran lannoitetuotannon myi Vanhasen 2. hallituksen ministeri Häkämies, vuosi 2007 toukokuu. Löytyy monista lähteistä mm. vnk:n pöytäkirjoista.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje