Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

Jos sauna on tänään tulessa, kokoonnutaanko kesäkuussa pohtimaan pitäiskö soittaa palokunta sammuttamaan?

Taisi tulla jäsenkato Suomi–Venäjä-seurassa, (entinen Suomen Neuvostoliiton nuolijat) ja meni takit kääntäen!

Nyt pitää koko Euroopan ja USAn näyttää Putinille ja Venäjälle, että nyt riittää ja sota seis! Käytettävä tarvittaessa voimaa! ...valehtelu riittää!! ...seuraammeko kansanmurhaa vierestä?

Eiköhän yhteiskunnan kustannustason alentaminen verotusta, hallintoa, lahjoitustoimintaa ym. alentamalla ole järkevämpää, kuin palkkojen jatkuva nostaminen. Maailman kalleimman hintatason maa on häpeä, se pitää hallitukselle kertoa. Verot alas järkevälle tasolle!

Siis hallitus lähes tuplaa kehitysavun ilmastotoimiin ulkomaille. Eikö noita rahanhaaskaajia kukaan pysäytä, onhan tuolle rahalle käyttöä kotimaassammekin haloo.

Kuka maksoi sotakorvaukset Venäjälle, kun se ensin hyökkäsi Suomeen? Suomi maksoi raskaat sotakorvaukset ja piti vielä luovuttaa Karjala ja Petsamo. Samoin käy Ukrainan, saamassa on aina Venäjä, kävi miten kävi, näin se menee.

Hiekoitushiekan poisto kaduilta voisi nyt jo alkaa taajamissa. Piki paljaana joka paikassa, lumipenkat sulaa. Tuota katupölyä on aivan törkeässä määrin, ei joka vuosi tarvi odottaa toukokuulle asti. Nyt harjakoneet töihin hetimiten!!

Toimittaja hokee tekstissään sotilasarvoa ”prikaatinkenraali”. Sellaista ei ole ollut sitten vuoden 1995 lokakuun. Ottaa päähän ja korvaan.

Nyt on löytynyt näitä korona-ajan jälkiviisaita, jotka arvioivat mitä olisi pitänyt tehdä toisin. Kysyn vain mitä olisi tapahtunut jos Lintilä olisi saanut englantilaiset Lappiin kaupallisilla ehdoilla. Onneksi lähtömaasta tuli kielto. Koronan alkuvaiheessa sairastuneen Suomi hoiti korona-ajan maailman parhaiten ja se työmäärä minkä Krista Kiuru on tehnyt, pitäisi palkita.

Jahkailu: ”Pitäisi liittyä” on suomettumista. Pian on myöhäistä, kun ohjukset ja panssarit tuodaan rajalle sekä Mustanmeren laivasto Suomenlahdelle.

Mitkähän Nato-maat tulisivat avuksemme taistelemaan Venäjää vastaan, jos olisimme Nato-maa? Saavat itse päättää avun laadun. Monet voisivat vain näyttää peukkua. USA ei halua osallistua suurvaltasotaan.

Sotakorvaukset maksaa häviäjä ja se määritellään rauhanehdoissa. Ei tietenkään ole laissa määrätty ehto.

Tehy ja Super! Huonoon saumaan lakkonne asetitte. Olisi tärkeää, että saisitte kaiken sympatian kansalta.

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje