Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

Olisi ollut vielä isompi virhe Jalasjärven liittyä Seinäjokeen. Peräseinäjoelta, Nurmolta ja Ylistarolta on viety lääkärit, muutama toimiva koulu ja paljon muita palveluja. No onhan jääny labrasta ”torso”!

Tällä palstalla olen nähnyt kommentteja yksilöintitunnuksen käyttöönotosta, jolla parannetaan kansalaisten yhdenvertaisuutta. Aikamoinen hintalappu jo toimivan systeemin uudistamiseen. Minnekkähän joutuu ne kelakorttien tunnistinlaitteet joita hankittu vastikään sairaaloihin. Toivottavasti löytyy joku joka saa tuon hullutuksen pysäytettyä tällaisessa valtion taloudellisessa tilanteessa. Hoh-hoijaa sanon minäki.

Historioitsija Teemu Keskisarja kirjoittaa viisaasti: Jos Venäjä hyökkää Suomeen, on se taatusti siihen mennessä ottanut opikseen Ukrainan sodan virheistään. Samaan aikaan Biden: Naton 5. Artikla on pyhä. Johtopäätöksiä?

Natovatulointia. Ari Lehtimäki 26.3 IP:ssa niin totta joka sana. Valtionjohdon täytyisi herätä unestaan.

Putin taisi käynnistää toimillaan kommunismin lopulliset hautajaiset Suomessa ja maailmalla, sehän olikin jo saattohoidossa.

Sipilän hallituksen työllisyystavoite oli 72 prosenttia. Se saavutettiin. Kiitos kokoomus, keskusta ja perussuomalaiset. Marinin hallituksen tavoite oli 75 prosenttia. Se on saavutettu; vertailukelpoisen tilastointihistorian korkein luku.

Natolle ei. Emmehän halua poikiamme, vävyjämme, pienten lasten isiä sotimaan. Nyt, suomalaiset, on rukouksien aika.

Unkarin äärioikeistolainen Venäjän-mielinen pääministeri Viktor Orpan yrittää kaikin keinoin estää avun vientiä unkarilaisten hyväksi maansa kautta.

Seinäjoen keskustan ilmaiset parkkipaikat. Ei ole enää mitään järkeä, se juna meni jo! Emme halua veronkorotuksia, emmekä tarvitse ilmaista parkkipaikkaa niille harvoille, jos ollenkaan käynneille keskustassa! Seinäjoen ei ole enää syytä muuttaa käytäntöjään kun ”ilmaisia” parkkipaikkoja ei ole olemassakaan! Kuntaverojen korotus: kiitos ei!

Nato-päätös kuuluu ulkopoliittisen johdon mandaatille, eikä siinä voi mennä kyyristelemään eduskunnan selän taakse, herra presidentti.

Silmittömän sekopäistä on ”itämaisen ruhtinaan” riehuminen ystävällisessä naapurivaltiossa. Samalla hän tuhoaa oman tulevaisuutensa. Tämä on syvää sysimustaa typeryyttä!

Ukraina ei ole Nato-maa. Siksi Venäjä uskalsi hyökätä sinne. Yhteenkään Nato-maahan Venäjä ei ole hyökännyt, eikä hyökkää. Mitähän tästä voisi päätellä?

Jotkut jaksaa vouhottaa ettei Vaasassa muka pärjäis suomen kielellä. Jos meillä on kolme virallista äidinkieltä, saamen kieli, ruotsin- ja suomen kieli, on ihan luonnollista, ettei kaikki ihmiset puhu niitä kaikkia täydellisesti. Hyväksy se.

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje