Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

Nyt kun tuo Nato-homma on selvä, niin voisi palata päiväjärjestykseen, ja resursoida muutkin julkiset palvelut kerralla kuntoon.

En pidä mustista vaatteista. Olenkin jo aikoja sitten kertonut toiveeni, että minun hautajaisiini ei pukeuduttaisi mustaan. Tahdon hautajaisiini väriä ja juhlistamista elämästä, jonka olen elänyt.

Erdogan Turkista on tosiaankin toiminnoillaan kuin turistirysän basaarikauppias ja Putiinin äänitorvi Maria Zaharova, kuin Moskovan radion vuosien 1939–44 sotapropagandaa lähettänyt ”Teuvan Tiltu” Aino Kallio.

Mihinkä se Nato Turkkia tarvii, pihalle vaan Natosta tuollainen änkyrä!

Onko niin ,että me jotka viljellään maata tai käymme töissä ja maksamme palkoistamme mm. eläkemaksuja ym. Niin rahoitamme myös niiden eläkkeet joita ei paljon työnteko kiinnosta?

Ilma- ja Lentosotakoulun aikana Kauhavalla monet kantahenkilökunnan omaiset, kuten puolisot ja jälkipolvi pääsivät varuskuntaan töihin ”keittiön kautta” tuosta vain, mutta tavallinen työnhakija ei. Siinä yksi peruste, miksi Kauhavalle ei pidä perustaa uudelleen Puolustusvoimien joukko-osastoa.

Että Vaasassa myöhäinen kevät myöhästytti katujen puhdistusta, mutta Seinäjoella oli ihan normi kevät ja työt eteni myös rivakasti. Selitykset löytyy aina ja kaikkeen.

Pitkästä aikaa verrattiin paperimiesten palkkoja joidenkin kunta/kautta valtion työntekijöiden palkkoihin. Verrataan sitä ja tätä, koulutusta, osaamista ym. Hoitajat nyt kokevat olevansa palkkakuopassa. Se on ihan ok jos vertaatte muihin kunta/valtio palkansaajiin. Älkää verratko meihin jotka tuomme rahaa tähän Suomen koneistoon.

Nyt loppui Turkin matkat ! Kaikki suomalaiset ja ruotsalaiset tehkää samoin! Rajansa kaikella toiminnalla ja mekin voimme omilla ratkaisuillamme näyttää kansalaismielipiteemme. Matkustakaamme vain meille ystävällisiin maihin.

Turkin ”Putin” ei ansaitse meiltä nöyristelyä. On hölmöä tukea hänen politiikkaansa matkustamalla lomalle Turkkiin. Hotelli- ja ravintolakuolemat pakottavat ajattelemaan varsinkin, kun maa on jo nyt kuralla.

Teuvan ja Jurvan kevään ylioppilaissa miespuolisia 0%. Siis ei ainoatakaan. Johtaako yhteisöjen taantuminen naisten ylivaltaan? Vai päinvastoin?

Minkälainen on turkkilainen hirsi...? Löysä.

Suuri kiitos Il-POn urheiluosastolle kun vihdoin olette ensimmäisenä lehtenä siirtyneet urheilutulosten ja otteluraporttien julkaisemisesta urheilun human interest -tyyppisten taustojen avaamiseen. Kukapa haluaisi ajankohtaisia otteluraportteja lukea, niitähän mm. kaupungin ruotsinkielinen lehti enimmäkseen julkaisee.

YLE 1. Aamuhartaus ennalleen 7.50, hartaat sävelet 7.30 alkaviksi. Kiitos järki!

Turkki (I-P 19.5.2022) ei ole EU:n jäsenvaltio.

Seinäjoen kaupungille. Miksi kilpailutitte ”vanhat” seilikyyditykset, hyvin toimineen systeemin nykyiseen? Meidän vammaisten +liikuntarajoitteisten, jotka tarvitsemme invakyytejä, täytyy soittaa Varkauteen tilatessamme invataksin. Tilatessamme invataksin tilausten vastaanottajat kuulevat osoitteet väärin, taksia ei tule silloin, kun se on tilattu, auto ei joko tule ollenkaan tai se tulee myöhässä. Osoitteita etsitään ja kysellään. Kaikissa autoissa ei myöskään ole maksupäätteitä, vaan täytyy maksaa käteisellä. Inva-autoa tilatessa saa kuunnella tiedotuksia monella kielellä ja musiikin pimputusta, pisin jonotusaikani on ollut 35 minuuttia.

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje