Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

EU:n tulevat ilmastotoimet tulevat maksamaan suomalaisille. Jaa, no siihen kai se menee muiden maksujen ja korotusten jatkeeksi.

Vihreät ministerit ja ympäristöhörhöt vaatii entistä enemmän energian, ympäristön, polttoaineiden, sähkön ja metsän käyttäjiltä veroja, mutta lentoliikenteen polttoaine maailmassa on edelleen verotonta. Tuntuva vero lentopolttoaineisiin loppuisi saastutus ja turha lentomatkustus.

Sjoen keskusta on täysin päättäjien päätösten mukainen. Ensin estettiin asiakkaiden tulo ja sitten joutuivat yrittäjät lähtemään. Mutta saatiinhan Ideaparkki ja ulkomaiset kauppaketjut, että silleen on päätetty.

Kuortaneelle on turha hakea rehtorin virkaan, jos ei ole kokoomuksen jäsenkirjaa. Valintaa puliveivataan niin kauan, että oikea mies tulee valittua.

Eräässä hyväntekeväisyysjärjestössä ilmenneet suuret ongelmat muistuttaa hyvin kirkollisissa piireissä esiintyviä ongelmia, kun johto ei toimi ja näe virheitä itsessään ja työntekijät on jaettu ”kahden kerroksen väkeen” ja ongelmat lakaistaan aina maton alle, silloin työyhteisö ei voi toimia oikeudenmukaisesti, vaan useimmiten ne työntekijät, jotka näkevät vinoutumat vaiennetaan ja nujerretaan, ja johdon mieleiset saavat valtaa!

Seinäjoen toripaviljonki, nyt taas viivästys 2 kk! Kukahan tässä viivästyksessä on nyt vastuussa, onko teräspalkkien tilaus viivästynyt kun siirtyi kaupungin vastuulle. Miksi ne todella kalliit kuparipaanut? Ei tässä kaupungissa näköjään mikään projekti mene putkeen, kuten tämä surullisen kuuluisa kirjaston automaattiovi. Kyllä tulee erikoisuudet kalliiksi ja kuka tämän maksaa – kaupungin asukkaat!

Eikö kansaedustajanakin istunut henkilö käsitä että paluumuuttaja-eläkeläiset käyttävät yhteiskunnan palveluita samoin kuin täällä sen rakentaneetkin. Onko tarkoitus luoda veroparatiisi demari-ideologian mukaisesti?

Säästääkö Seinäjoen kaupunki nurmikon leikkaamisessa? Julkisten tilojen ja pientareiden nurmikot kasvavat heinää. Etenkin Nurmossa ei ole leikkaajia näkynyt. Heinikossa käärmeet ja punkit lisääntyvät...

Suomen allekirjoittamat kansainväliset lait koskien oikeutta turvapaikan hakemiseen myös hybridiuhkatilanteessa eivät huomioi valtion kansallista turvallisuutta uhkatilanteessa eli oikeutta puolustautua laittamalla rajat kiinni. Suomi totutusti tässäkin tilanteessa toteuttaa sopimusta eikä omaa puolustamistaan.

Seinäjoki oikeasti tyhjää muista EP:n kunnista koulutusyksikköjä! Sama juttu kirkon kanssa. Kauhava, Lapua, Kurikka, Ilmajoki, Ähtäri, Ylistaro, lista on loputon. Tilalle antaa Ideaparkin ja tyhjentää samalla oman keskustansa. Mitä seuraavaksi?

Onhan sitä lähiomaisia ja sukulaisia, jotka voivat hoitaa istutukset vuorollaan hautausmaalla.

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje