Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

Naapurini, kiitos kun saan jokikinen sunnuntaiaamu herätä ruohonleikkurisi sulosointuihin. Mieltäni lämmittää erityisesti taloyhtiönne sopuisuus, että sinun terassinaapurisi jatkaa siitä mihin jäit ja hänestä seuraava jne.

Te jotka valitatte kaupan perunoista, ostakaa suoraan viljelijältä. Saatte edullisemmin kunnon perunaa, joka maistuu perunalta eikä ole mitään vetistä mössöä.

Meidän rivitaloyhtiön yhtiökokous päätti hallituksen esityksestä, että asukas joka haluaa muuttaa lämmitystolppansa sähköauton latauspisteeksi maksaa muutostyön kokonaan itse ja tolppaan tulee sähkönkulutus mittari, jonka mukaan hän maksaa sähköauton latauksen! Eli muut osakkaat ei maksa mitään sähköauton latauksesta ja infrasta!

Turvapaikanhakijoihin kohdistetaan rajoitteita useissa maissa.

Tanskalla on ”hätäjarru”, jolla hallitsematon tulo pysäytetään ja ”nollasta” tulijasta pääministerikin on lausahtanut. Itävalta on rajoittanut turvapaikka-anomusten vuosimääräisen käsittelyn. Entä miten Suomi on menetellyt ja miten jatkossa menettelee? Mitään rajoitteita tulijoiden määrään käytännössä ei ole ollut. Kaikki vain sisään. Nyt säädoksiä sentään pohditaan. Turhaanko?

Voi hyvät hyssykät, kyllähän se on täyttä höpinää joku imagohaitta Seinäjoelle. Jos ei ole suurempia murheita, kuin vegaaniruoasta käyty asiallinen keskustelu, niin on elämä helppoa. Vihreitten ja samaa agendaa edustavien tarkoitushakuinen ja jatkuva muistuttelu voi kyllä sellaista luoda.

Olisiko aika palauttaa miespesis Seinäjoella sille kuuluvaan arvoonsa ja nostaa SMJ takaisin superiin? Uskon, että tukijoitakin löytyisi paremmin? On aika unohtaa kuntaliitokset.

Onko näin, että Erdokaani otti vahvan ”niskalenkin Natosta? Stolttenberg ”sopertelee” nyt, että Erdokaania on ryhdyttävä ymmärtämään! Muuttuivatko pontevat lupaukset?

Matkapuhelinten kehittäjille rautainen turvallisuutta kun lisäävä idea. Kehittäkää puhelimeen nopeusnäyttö. Ylinopeudet heti poliisin tietoon, kun jokainen autoilija voi ottaa kuvan nopeuksien ohi- tai vastaantulevista kaahareita. Tosi on. Jatkoon.

Miksi Töysän Säästöpankkisäätiö ei jakanut voittovaroja Vaasan yliopistolle kuten pohjalaiset op:t. Säätiössä ei näköjään ymmärretä yliopiston merkitystä?

Mistä saadaan operaattori, joka hoitaa puhelimien käyttäjiä, kun ei edes vastaa puheluihin.

Lauri Tähkän konsertin järjestelyt OmaSP-stadionilla olivat ala-arvoiset. Portit avattiin 15 min. myöhässä, kahden ensimmäisen esiintyjän välissä kaksi tuntia odottelua ja rannekkeella ei päässyt käymään ulkona alueelta. Anniskelupisteille 30–40 metrin jonot. Tähän sopii täydellisesti toteamus, ei mopolla moottoritielle.

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje