Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

Käykää katsomassa nyt näillä helteillä, millaisessa pätsissä omaisenne kituu hoito- tai palvelutaloissa. Aurinko paistaa suoraan sisälle siitä ainoasta ikkunasta, jossa on ehkä ne sälekaihtimet, mutta kukaan ei ole niitä viitsinyt sulkea. Muuta ”viilennystä” ei ole eikä asia ilmeisesti kuulu kenellekään.

Tarkennus tekstaten-viestiin Ruotsin kielellä pärjää... Rannikkoruattin kielellä ei pärjää kuin kapealla 100 km pitkällä kaistaleella. Muualla kukaan ei ymmärrä sua, etkä sinä muita. Näin se vaan on.

Köyhä vanhus ei käytännössä voi soittaa postiin. Tulee mielettömän kalliiksi ja oikeaa numeroa ei löydy mistään. Tässäkään ei tasa-arvo toteudu!

Koskaha dsl-vero lopetetaan ku kalliimpaa ku bensa?

Ihmettelen kovasti, miten uudistettuun Björkenheimintiehen on suunniteltu ja rakennettu ihan turhia liian jyrkkiä mutkia ja kapeikkoja. Suorankin olisi sopinut tekemään.

Ihmetyttää miten olematon on ammattiliittojen luottamus omien jäsentensä kykyyn neuvotella itselleen asialliset palkat. Ay-johtajat kyllä itse osaavat ottaa osansa jäsenmaksuista, vuosiansiot ovat satoja tuhansia euroja.

30 vuoden ajan on pressat, hallitukset ja ay-liike ajaneet hyvinvointiyhteiskuntaamme alas. Nuoret jåttäkää maan pölyt, eihän täällä elä pieni- ja keskituloilla. Kuka haluaa puolustaa maata, joka ei pidä huolta heikoimmista?

Sauli reittikoneella, Vaasa rakentaa pyöräteitä.

Sauli kuninkaaksi.

”Suomen rikkain viidennes hevoskuurille, mars” (I-P 28.6.): Vuoden 2020 verotilastojen mukaan yli 50 000 e ansaitsevia oli 15,7 % veronmaksajista. He saivat 41 % tuloista, mutta maksoivat 55 % veroista. Vastaavasti alle 25 000 e ansaitsevia oli 48,7 %. He saivat 19,3 % tuloista ja maksoivat 9,8 % veroista.

Suomen ensimmäinen Mannerheim-patsas sijaitsee Seinäjoen kaupungintalon välittömässä läheisyydessä, vaikka alkuvuonna 1918 hänellä ei ollut varsinaista tekemistä silloisen Seinäjoen kunnan kanssa. Sen sijaan hän johti rautatieasemalta vapaussodasta kansalaissodaksi muuttunutta sisäistä konfliktia viikkojen ajan. Kävi lounastamassakin Rautatieläisten talolla. Kun nyt asemaseutua uudistetaan, niin löytyisikö patsaalle luonnollisempaa sijaintia?

Fasaani ei kaiva ei kyllä pidä paikkaansa. Keväällä kylvetyt siemenet ne kaivaa ylös, isoja koloja kuten kanakin tapaa. Niitä pitää alkaa hävittää.

Ei taida taas kukaan saada selvää, mitä Turkin kanssa sovittiin. Kummatkin ovat tyytyväisiä.

Jatkuvasti joku palstalla moittii kun ihmiset haisoo hieltä ja jonkin mielestä deorodantilta ja partavedeltä, miltä milloinkin, sian/lehmän p:ltako sitä pitääs haista?

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje