Yleisöltä

Tekstaten

Jaa artikkeli

Missä on Seinäjoen kaupungin Turist Info...? Pari ulkomaankielistä naisoletettua ihmetteli asiaa Tangokadun aidan takana kaupungintalon pylväikön varjoissa. Olivat tulossa tangoilemaan! En löytänyt tietoa edes googlettamalla. Framille en kehdannut heitä opastaa, joten saattelin heidät kirjastoon – varaoven kautta.

Kaskisten kaup. on näköjään saanut vs.tal.joht. Kenen päätöksellä? Millä ehdoilla? Eikö viranhaltijapäätös on julkinen asiakirja?

Mihin tarvitsemme vaaleissa valittuja kansaa edustavia. Heidän kätensä on etukäteen ”sidottu” edellisten edustajien toimesta. Kaikenlaiset ”panelistit” käyttävät valtaa käskyttäen ”alistettuja” kansanedustajia.

Vai että ylivuotopotilaita tulee keskussairaalaan! Onko halventavampaa nimitystä potilaista käytetty?

Byrokraatit saavat päteä suljetun kaupungin porttivahteina. Jouduin polkupyörineni Kirkkokadun kulmilla verkkoaidatun alueen sisälle tavoitteena kirjasto, joka oli suoraan edessä 50 metrin päässä. Edessäni oli avattava portti ja vahti, joka päästi läpi kuorma-auton. Samasta raosta olin menossa kirjastoon. Minua kahdeksankymppistä pyöräilijää keltaliivinen vahti ei päästänyt, vaan komensi kiertämään takaisin puolen kilsan lenkin kirjastoon. Että sellaista byrokratiaa tapahtumien tangokaupungissa!

Sadattuhannet ihmiset ovat ostaneet sähköavusteisen polkupyörän. Ja vain muutama ihminen käärii niistä miljoonavoitot taskuihinsa.

Kyllä kauhistuttaa tuo veden lottaaminen. Puhdasta juomavettä käytetään autonpesuun, kasteluun jos jonkinmoista allasta on täytettävä. Puhdas juomavesi on meille arvokas asia, sitä ei pitäisi tuhlata.

Taas tv:ssä sote-henkilöt korostivat naapuriavun merkitystä. Uskallapa mennä kutsumatta naapuriin!

Kesällä helteisellä ilmalla vaatteet kostuvat ja niissä olevat bakteerit pääsevät lisääntymään ja siitä syntyy tämä paha haju vaatteisiin. Eipä todellakaan ole mukava olla sellaisen ihmisen lähellä. Joten vaihtakaa ja peskää myös niitä vaatteita.

Mikko Hautala on jo syvällä Nato-kysymyksessä. Siinä meillä olisi presidenttiehdokas, joka tuntee sekä Venäjän että USA:n. Nyt kansa liikkeelle, että saadaan pressa muualta kuin Suomen Pankista.

Superpesiksen sarjan puolivälissä lyöjätilaston tilanne J-P Vainionpää-Jymyjussit 53–52.

Parempi jättää metsänhoito ammattilaisille. Miltähän metsämme näyttäisivätkään jos tämä vihreä porukka olisi niitä viimeiset 200 vuotta hoitanut? Risukkoa olisi!

Ihanaa, käristyskupoli hellitti.

Vaasa perii hulevesimaksua ja kun vähän reippaammin sataa, kadut tulvii. Hulevesimaksu on vero eikä sitä käytetä hulevesiviemäreihin.

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje