Yleisöltä

Tekstaten

Jaa artikkeli

Ei pohjalaiset tarvitse omaneduntavoittelijoita ja vain kansanedustajaksi päästäkseen itselleen sopivaa puoluetta etsiviä populisteja eduskuntaan. Kaikki osaa räksyttää ja vastustaa milloin mitäkin, mutta se joka osaa tehdä yhteistyötä, on se, joka saa oikeasti jotakin aikaankin. Nämä poliitikot ovat usein niitä, joista ei välttämättä eniten kirjoiteta. Mukava nähdä, että persuillakin on selkärankaa.

Kuulkaapas nyt asia on niin, että tarttis tehdä jotain. Eläkeläiset ei pysty pienillä tuloillaan ostamaan pakollisia lääkkeitäkään, kun kaikki rahat menee ruokaan ym.

Kyllä hävettää Seinäjoen Oma Stadionin hieno kivetys kasvaa metsää. Olisiko syytä tehdä jotain?

Olin pyöräilemässä erityislapsen kanssa Seinäjoen Kasperissa radan varressa, kun takaa ohitti ns. kuntopyöräilijä ja huusi meille, että olimme tiellä ja kehotti opettamaan lapsia. Opetin kyllä, mutta lapsi ei aina muista opetusta. Mielestäni ohittajan pitää hiljentää ja tarvittaessa väistää, kun ajetaan jalkakäytävä/-pyörätiellä. Ja lapsi liikenteessä on varoitusmerkki.

Seinäjoen turisti-infoa kyselleelle, heti löytyi googlettamalla Visit Lakeus Framilla ja Seinäjoen oppaat r.y. kaupungintalolla.

Reutersin ja Tassin uutisten mukaan Erdogan ja Putin tapaavat lähiaikoina toisensa ja neuvottelevat Ukrainan viljan vientimahdollisuuksista Mustanmeren kautta. On siinä Euroopan ruokaturva ”luotettavissa käsissä”!

Vaasassa pitäisi ymmärtää, että valtaosa suomalaisista ei puhu ruotsia. Pelkällä kouluruotsilla, jota ei juuri koskaan tarvitse edes käyttää, ei kyllä osaa puhua ruotsia. On täysin selvää, että tiukat ruotsin kielitaitovaatimukset estävät monia hakeutumasta töihin Vaasaan.

Mikä kumma näitä EU:n, NATO: n ja USA:n johtajia vaivaa. Nyt pitäisi kiireesti opettaa Venäjää elämään niin kuin sivistyneessä maailmassa eletään. Ottakaa kunnon sotakoneet käyttöön ja Venäjän armeija maan tasalle. Kyllä Putiini uhkailee, mutta taitaa kuti jäädä piippuun.

Hallituksen ei pitäisi kuunnella näitä talousasiantuntijoita ja ekonomisteja jotka vastustavat bensan/dieselin veronalennuksia, jotka muka vievät ojasta allikkoon Suomen talouden.

Ei pitäisi olla ihme, että ihmisten suolisto on sekaisin, kun tietää, miten mielettömiä määriä myrkkyjä ajetaan joka vuosi viljelymaahan, viljeltävään ja kasvatettavaan ruokaan, säilytysaineet ja erilaiset laadunparannusaineet päälle. Tätä myrkytystä ei mitenkään valvota.

Todella outoa ettei nykyinen liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka ota mitään kantaa hänelle kuuluviin asioihin! Esim. Bernerin pikavauhdilla tekemään taksiuudistukseen, joka oli suurin virhe aikoihin!

Laihia esitteli niin upeat vanhat ruumisvaunut. Missä ovat Vaasan vanhat ruumiskärryt? Mustat. Hapsut reunoilla. Me vanhempi ikäluokka muistamme ne. Kertokaapa joku joka tietää. Minunkin esivanhemmat ovat niillä saatettu viimeiseen sijaansa.

Onko odotettavissa lähiaikoina Vaasaan lunta ja pakkasta? Mietin vaan kun useammassa autossa nastarenkaat kopajaa. Valtiolle olisi tuloja tiedossa kun tulisivat tänne Palosaarelle pitämään rengasratsiaa.

Onko I-P nykyään SETAn äänenkannattaja, jutut näyttää näin.

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje