Yleisöltä

Tekstaten

Jaa artikkeli

Viivi ja Wagner joutaa pois. Ei kukaan nainen elä sian kanssa.

Kiitos Antti Roine. Viimeinkin järkevä, tietoon pohjautuva kannanotto täysin päättömään vieraslajipolitiikkaamme.

Jos talous kasvaa niin kasvaa myös energian kulutus, kuten sähkö. Jos taas energian käyttöä aletaan rajoittamaan niin EUssa kuin Suomessa ajaa se talouden välittömästi taantumaan. Tulee kylmä, kylmä syksy meille.

Työttömien eliittikansalaisten joukkio kasvaa kasvamistaan samaan aikaan, kun yritykset kärvistelevät saadakseen työvoimaa. Valtio ottaa velkaa ylläpitääkseen hyvää elintasoa. Ihmisille maksetaan rahaa siitä että ei tehdä töitä ja taas niitä jotka tekevät töitä verotetaan, niin että ei ole ostovoimaa. Ihmeellinen maa tämä Suomi.

Roistovaltiot Venäjä, Iran ja Turkki ovat suunnittelemassa muka hyväntahtoista järjestelyä, jolla Ukraina voisi kuljettaa viljaa Odessasta. Todennäköisesti Venäjä vain odottaa miinavapaan hyökkäysväylän avautumista. On myös aivan turha kuvitella, että Turkin harjoittamassa Suomen ja Ruotsin Nato jäsenyyden vaikeuttamisessa eivät olisi Putinin sormet mukana.

Tupakoitsija voisi kerrostalossa pitää kannellista tuhkakuppia, me naapurit joudutaan haistelemaan väkevää kessun hajua omalla parvekkeella.

Kiitos Kokoomuksen kansanedustaja Janne Sankelolle hyvistä kannanotoista Fortum ja Uniper -asiassa. Nyt pitäisi vasemmistohallituksestakin löytyä samaa pohjalaista määrätietoisuutta ja näkemyksellisyyttä mitä Sankelolla on.

Eikö ollut Sipilä ,joka yllytti laittamaan ”taseet töihin”. Sipilän hallitus myös aloitti ”maailman kunnianhimoisimman ”ilmaston hoidon. Hinnalla millä hyvänsä. Olemmeko hölmölän kansaa?

Yhteisten rahojen tuhlausta! Onko järkeä, että hoitokodissa asuva leski maksaa entisen puoliksi omistamansa omakotitalon sähkölaskun ja todennäköisesti myös kiinteistöveron. Vanhuksen eläke ei riitä menoihin ja ne maksetaan toimeentulotukena. Hyödyttääkö tämä vain tulevia perijöitä!

Taas oli lähes aukeaman kokoinen juttu tuulivoiman autuudesta: lottopotti, voidaan luopua kuntaverosta ja Suomesta tulee suuri vetylaakso. Kirjoituksessa ei mainittu sanallakaan tuulivoiman suurinta ongelmaa: tuotanto heilahtelee sattumanvaraisesti nollan ja koko ydinvoimatuotannon suuruuden välillä! Sen paikkaaminen ilman Ruotsin vesivoimaa maksaa miljardeja. Mihin on tasapuolinen journalismi hävinnyt Suomesta?

Neuvo mökin ostoon: ole viikonloppu ostokohteessa, saat selville moottorisahan käytön ja ruohonleikkuun, jatkuvan naulojen hakkaamisen ja puiden teon ja siimakoneen käytön. Tarkasta, onko naapuriin selvä polku silloin. Jos on, et saa rauhaa silläkään välillä kun koneet eivät käy.

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje