Yleisöltä

Tekstaten

Ilmakehässä on hiilidioksidia vain vähäinen 0.04%. Millä keinolla tätä kuvitellaan globaalisti muutettavan. Onko se edes mahdollista?

Hallitus ei todellakaan ymmärrä miten pienituloiset eläkeläiset ja lapsiperheet venyttävät ja joutuvat valitsemaan mitä ostavat. Naurettava indeksikorotus tulossa elokuussa.

Eikö Pohjanmaalla ole terveystarkastajia? Roskikset ihan kaikkialla pursuavat, ravintoloiden alkupalalaarien vihannekset ovat edelliseltä vuosituhannelta, julkisten tilojen vessoja ei ole pesty rakentamisen jälkeen.

Luulemisen Suomen mestari, Martin Scheinin. Myös persujen herjaamisessa mestariluokkaa.

Kysynnän kasvaminen satamapalveluita kohtaan on hyvä merkki elinvoimasta. Vaasaan tulee ja sieltä lähtee kansantalouden kannalta merkittävä määrä tavaraa. Toivottavasti satamien arvostuksessa jalostusaste ja eurot alkavat näytellä isompaa roolia pelkkien tonnien sijaan.

VPS: nyt heti peli kuntoon ja voittojen tielle, ettei SJK karkaa taulukossa liian kauas. Siksi toiseksi putoaminen tai karsiminen ei voi tulla kyseeseen. Jos niin käy, niin se on sitten siinä taas moneksi vuodeksi. Nyt herätys ja verkot tötterölle.

Silloin viitisen vuotta sitten, kun Fortum teki valtausta Saksalaisesta Uniper yhtiöstä, Vasemmiston Paavo Arhinmäki varoitti riskeistä valtionyhtiössä. Silloin hänelle naurettiin, että aina nuo ovat bisneksiä vastaan.

Outoa, nämä viisaat kommentoivat, ettei valtion pitäisi olla osallisena pörssiyhtiössä. Yksikään ei mainitse osingoista, joita valtio näiltä saa. Keskustelkaa myös tästä, millä korvataan.

Pääkirjoitussivulla 27.7. pohdittiin löytääkö yleisö Korsholman Musiikkijuhlien konsertteihin. Pohdin, malttaako yleisö ajella näillä bensan hinnoilla useiden kymmenien kilometrien päähän kaukaisimpiin konsertteihin.

Nyky-yleisurheilumme alamäessä lohduttautukaamme Paavo Nurmella. Hän on yhä maailman kaikkien aikojen ykkönen 12 olympiamitalilla. Yhdysvaltain presidentti Calvin Coolidge kutsui hänet v.1925 Valkoisen talon takkahuoneeseen ja myöhempi Richard Nixon kertoi ihaillen katselleensa Nurmen juoksua.

Kesällä on mukavaa pulahtaa uimaan. Meille Vaasaan tarvitaan myös maauimala joka mahdollistaa uimisen läpi kesän.

Miksi I-P siteeraa otsikoissaan Martin Scheininia? Olisihan monta muutakin tarjolla. Esim. Zaharova, Peskov jne.

Siis onko niin, ettei viisumeita voi peruuttaa? Aika outoa olisi, jos hyvä syy on.

Kamala luonto -sarjis pois, turhanpäiväinen, samoin Mustanaamio ei avaudu lukijalle tässä muodossa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje