Yleisöltä

Tekstaten

Jaa artikkeli

Sinä joka kyselit milloin eläkeläiset saavat vappusatasen: nykyisen hallituksen aikana takuuta vielä indeksikorotus.

Henna Virkkunen kirjoitti 28.7. varoittavia sanoja Kiinan valta-asemasta kriittisten raaka-aineiden osalta. Riippuvuutemme Venäjän öljystä ei ole mitään siihen verrattuna, mitä nyt on tapahtumassa Kiinan suhteen. Onneksemme EU:ssa on jo herätty. Nykytilanteessa Kiina pystyy halutessaan lamauttamaan EU:n talouden ampumatta laukaustakaan. Toivottavasti pysymme hyvissä väleissä Kiinan kanssa ainakin niin pitkään, että asiaan saadaan edes jonkinlainen korjaus.

Vai vielä vesialtaita torille. Eikö kukaan enää muista millainen oli Rewell centerin keskellä ollut kahluuallas 60, 70 ja 80 luvuilla, kun se oli paljaan taivaan alla. Se oli yleinen kelluva roskakori jonne jengi kävi öisin kusella. Tämmöinenkö oikeesti halutaan torille?

Rantakadulle Vaasapuistikon ja Akademillin välille pitäisi saada pikaisesti painorajoitukset raskaalle liikenteelle. Vanhat arvokkaat rakennukset halkeilee ja kärsii jatkuvasta tärinästä.

Haloo,jos kerran olet valmis vuokraamaan tai ostamaan istuintyynyjä kesäteatteriin lähtiessä, niin mikset ihmeessä ota kotoa kainaloon omaa, vaikka miten muhkeaa tyynyä.

Mistähän Vaasan Ristinummi saisi oman ”Tommi Mäen”. Ostoskeskus keskellä kylää, tyhjä pissattu romukasa. Välillä puhutaan yhteisöllisyyden tulevasta talosta. Ei yhtään enää sellaista, eikä veromarkoilla. Hienot koulut, frisbeegolf, golf, Pilvilammi eri mahdollisuuksineen. Miksi kaikki erikoismyynti keskitetään samoihin täysinäisiin keskuksiin? Paikka olisi mainio esim. urheiluvälinemyymälälle.

Miten ihmeessä tämä propagandakirjoittaja kirjoittaa tekstareihin että sdp on tehnyt Uniper- kaupat. Kannattaisi tutustua valtakunnan asioihin ennen kuin kirjoittaa jollakin poliittisella taustalla.

Lapset kärsivät raivoriitaisasta, levottomasta, päihdehuuruisesta ja väkivaltaisesta parisuhteesta enemmän kuin erosta ja sitä kautta elämän rauhoittumisesta. Erokin voi olla todella hyvä vaihtoehto.

Aivan erinomainen kirjoitus Riikka Ilmoselta ” Erikoiskuljetukset ruuhkauttavat Vaasan seutua”. Satamatie kun valmistuu , loppuu rekkojen kiemurtelu mutkaisella tiellä ja jyrinä keskikaupungilla.

Onpa kaksinaamaista politiikka pääministeripuolueella. Ollaan tukevinaan Ukrainaa ja samalla hännystellään Venäjää. Viisumien kieltämiseen venäläisille piiloudutaan EU:n selän taa.

Eikö Uniper ja Fortum voi pyytää Eiloppia apuhun, on tehokas miäs.

Kiina on miehittänyt Tiibetiä vuosikymmenet. Milloin kiinalaistuotteiden boikotointi alkaa?

IP 29.7 Asiallista pohdiskelua Markus E. Myllymäeltä.

Vaasan paikallisliikenne Liftin aikatauluvihko on niin hyvä ja helppolukuinen, että parempaa ei voi tehdä. Siitä 10+. Nyt näyttää siltä, että loputkin kuljettajat ovat oppineet reittinsä.

Vaasan sähkön hinnan nousuun saa varata vähintään 100e hinnat noussut 2022 aikana 69%

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje