Yleisöltä

Tekstaten

Jaa artikkeli

Toivottavasti koulukiusaamiseen puututaan tehokkaasti, myös Kivistön yläasteella. Jo uusien oppilaiden ollessa tutustumassa, oli huudeltu ja nimitelty tosi rumasti.

Hallitus suunnittelee alennusta ansiotuloveroon helpottaakseen kansalaistensa ostovoimaa. Tämä ei valitettavasti yksin tule vaikuttamaan kuin siten, että verotulot vähenevät. Samanaikaisesti tulisi myös lieventää verotuksen progressiota, näiden kahden vaikutus olisi huomattava. Kansalaiset tekisivät tehokkaammin enemmän työtunteja, ja heille jäisi näin huomattavasti enemmän ostovoimaa, myös valtio saisi enemmän verotuloja.

Helsinkiin on keskittynyt maamme viisaus. Ovat saaneet sairaalat ja palkanmaksunsa kaaokseen. Ei ole Suomella toivoa!

Olen samaa mieltä kenkäosastojen järjestyksestä. Järki käteen ko. osastojen hoitajille toivoo Pienijalkainen.

Miten enää pärjään? En käy enää kampaajalla, en meikkaa, en käy hierojalla enkä jalkahoitajalla, vaikka minulla on diabetes. Omin lupini olen puolittanut lääkkeitä. Lehteä ei tule, televisiota ei ole. Kaurapuuro on jokapäiväistä muulloinkin kuin aamuisin. Kuinka kauas minun pitää vajota, ja miten kauan psyykeeni ja fyysinen terveyteni kestää?

Tyhmiä nuo pylväät, kun nököttävät ihmisten tiellä. Laittakaa pehmusteet ympärille.

Petteri Taalas on filosofiantohtori pääaineina meteorologia ja ympäristötiede, kun taas korkeinta osaamista ilmastoasioissa mielellään esittävä professori Markku Ollikainen on valtiotieteilijä. Hän on toiminut kansantaloustieteen ja ympäristöekonomian asiantuntijana. Ihmetellä sopii, miksi esim. Yle käyttää Ollikaista pääsääntöisesti ilmastoasioiden asiantuntijana, vaikka maasta löytyy alan todellisia osaajiakin.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

On se vaan hyvä asia, että Vaasan keskustaa ja erityisesti toria ja kävelykatua kehitetään. Keskusta on kaupungin sydän ja kertoo paljon elinvoimasta. Tyhjän torin palvonnassa ei liene tolkkua.

Keskustan Kauhavan kunnallisjärjestö mainostaa lettukestejään. Eivät pohjalaiset syö lettuja vaan lättyjä ja niitäkin vain tarpeeksi rapeina.

Ukraina taistelee ja ukrainalaiset kärsivät minunkin puolestani. Voisinko osallistua esimerkiksi tinkimällä saavutetuista eduista? Kulutuksen vähentäminen toimisi lasten tulevaisuuden ja luonnonkriisin estämisen hyväksi. Ahneus on valitettavasti ihmislajin peruslaatu, jolla jyräämme kaikki muut lajit ja lopulta itsemme.

Dubaissa ei saa juoda alkoholia tai tanssia julkisilla paikoilla. Pitää muistaa, missä on ja noudattaa sääntöjä, totesi ohjelma TV:ssä. Koskeeko sama tänne tulevia, etenkin siltä osin, että meillä naisten ja miesten välillä on tasa-arvo, eikä nainen ole tavara.

Kyllä oli hienoa katsoa naisten jalkapalloa, mieskin innostui!

Tulin junassa rallimiesten kanssa samassa vaunussa. Olen jokseenkin varma, ettei ainakaan sille seurueelle ollut selvillä, kuka kisan lopulta oli voittanut. Eikä ollut itse rattiin kykenevä vielä aikoihin.

Ministeri Saarikko ehdottaa ylimääräistä lapsilisää aikana, jolloin kaikilla vähätuloisilla on ja tulee olemaan vaikeaa. Olisiko järkevintä auttaa niitä perheitä ja perheettömiä, joiden tulot ovat pienet? Suuressa osassa perheitä lapsilisät menevät suoraan lapsen henkilökohtaisille tileille. Me muut verotettavat maksamme veroina hyvätuloisten lapsilisätkin.

Tilasin matkan Wasaline’lta. Halusin maksaa laskun, se tuli ruotsin kruunuina. Elämmekö Ruotsissa?

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje