Yleisöltä

TEKSTATEN

Vaasassa vastustetaan metsähakkuita. Pitää muistaa, kun vanha kasvunsa lopettanut metsä harvennetaan pystyyn, jätetyt kaatuvat tuulella. Näin alueesta tulee vaarallinen. Meidän ihmisten pitää muistaa, että kaikella on aikansa, niin myös meillä. Emme saa olla niin itserakkaita, ettei meidän aikana saa mikään muuttua.

Pisteet Sanna Marinille. Hyvin hoidettu median aiheuttama aiheeton kohu. Silloin, kun ei ole tehnyt mitään väärää, ei pidä katua tai pyytää anteeksi.

I-P 18.8. On törkeää saada 855 e ei mistään. Takuueläke on heille, joiden työaikana ei vielä ollut työeläkejärjestelmää.

Eikö pääministeri saa olla ihminen? Kyllähän kaikkien puolueiden johtajat ja muuten silmäätekevät (miehet) juhlivat ja bilettävät julkisesti ja salaa. Kyselevät vaan rahvaalta, että ”eikö tytöt tiedä kuka minä olen”. Onko miespuolisilla viranhaltijoilla enemmän oikeuksia?

PM Marin vois ettiä vähemmän vastuullisia töitä jos ei edes tiedä onko töissä vai lomalla. Luulee että katastrofit tulevat viimeistään ennen klo 12. Miedoistakin alkoholi juomista voi humaltua. Videoita voidaan jakaa.

Jos ei arvosta virkaansa, miksi pitää pahoittaa muidenkin mielen ja varsinkin luottamuksen.

Jos vaasalaiset haluavat käsitellä harsuuntuneet maannousemasienen lahottamat kuusikkonsa jatkuvan kasvatuksen menetelmällä, niin heillä on siihen lain sallima oikeus. Siitä vaan kokeilemaan ja nauttimaan lopputuloksesta.

Kenen hallussa oli valtion puhelin silloin kun pääministeri ”irrotteli” tanssilattialla ja turvamiehetkin oli ulkona?

Nyt kannattaa sähkölämmitteisten asuntojen vuokranantajien olla suu supussa. On lottovoitto, jos vuokralainen ei tajua. Nyt kaikki, jotka asutte sähkölämmitteissä vuokra-asunnoissa, niin äkkiä pois vaikka kadulle. Muuten teidät ryöstetään.

Sanna Marin, sinuna miettisin, että pitäisikö sinun olla perheesi 2-vuotiaan tyttäresi ja aviomiehesi kanssa kotona Tampereella kuin juhlia kavereiden kanssa epämääräisessä seurassa, mieti minkä esikuvan annat nuorille, palaa kotiin.

Kunta-alalla neuvotellaan Tehyn ja Superin vaatimista ökypalkankorotuksista muihin yhtä tärkeisiin työntekijöihin verrattuna. Ootteko ihan tosissaan. Vertaatte itseänne meihin vientialojen työntekijöin. Osaatteko matematiikkaa? Kuka tuo rahaa tähän yhdyskuntaan?

Muistuu mieleen Sannaa kauhisteltaessa kuinka pres. Ahtisaaren kengän pohjat lipsahtelivat Ruotsin kuninkaanlinnassa aikoinaan niin että tarvittiin laastaria otsaan. Eiköhän kansanedustajat ja ministerit saa vieläkin Alkosta juotavat ns. omakustannushintaan?

Kiitos kannustuksesta savuton taloyhtiö!

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Kommentoi

    Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje