TEKSTATEN

Kun viette hautakynttilöitä baarien oville, viekää myös koronaan kuolleiden haudoille.

28.12. paha koronalinko Y-talon rokotuskäytävällä. Turvaväleistä ei ollut tietoakaan. Satoja ihmisiä sumpussa. Emme jääneet paikalle vaan poistuimme nopeasti paikalta.

Kyllä minä ainakin kuljin töissä liki 50 vuotta tilipussin takia, en bonuksien tai joululahjojen. Jostain joskus jotain lahjaa tuli, jostain ei, ei mun työntekoon vaikuttanut.

Ampumahiihdossa täydellinen selostaja Johannes Oikarainen.

Joku kysyi, miksi sähkön hinnat ovat tapissa, vaikka tuulimyllyt jauhavat ilmaista sähköä. Myllyt jauhavat silloin, kun huvittaa. Tyynellä pakkassäällä niitä ei huvita. Ongelmaa yritetään paikkailla pakkosyöttämällä meille miljardeja maksavaa ja tehotonta vetytaloutta. Kukahan kehtaa sen jälkeen väittää, että tuulivoima on ilmaista?

Me asukkaat maksetaan palkka hallituksen jäsenille, kyllähän sitä tervehtiä voi lähitte mennessä.

Koronarokotus Y-talo 28/12 hallitsematon fiasko. Aakkosellista rokotusta mainostettiin, mutta samassa karjajonossa olin minä yli 7-kymppinen ensimmäistä kertaa rokotettavien kanssa. Turvaväleistä ei alkeellisintakaan tietoa, hoitajien tiivistellessä sekavaa parijonoa. Saanko tuolta reissulta koronan, arvattavaksi jää joksikin aikaa.

Tästäkin lehdestä luetaan että korona leviää perhepiirissä, työpaikoilla, kouluissa. Mihin perustuu Seinäjoen kolmannen rokotteen ensisijainen järjestys yli 60-vuotiaille??? Nuoremmille ei rokotteita tällä tietoa anneta. Riskiryhmät tottakai! Mutta monellako 60 v. on lapsia/nuoria koulussa??? 60 v. suuri osa eläkkeellä, töihin ei tarvitse mennä. Nyt äkkiä oikea järjestys tuohonkin rokotusjärjestykseen ja rokotteet niille jotka sille ensisijaisesti altistuvat!

Ristikon ratkaisu 29.12. IP. Tekijän kannattaisi tustua taivutusmuotoihin. Meillä päin rangaistaan vaan ei rankaista, kuten ei Kielitoimiston sanakirjassakaan.

Aina vain parvekkeella tupakoidaan vaikka naapuristoon menee haju. Ei mitään väliä.

Toivon uudelta vuodelta, että korona saadaan nujerrettua...

Käsittämättömiä perusteluja hoitohenkilökunnalta olla ottamatta koronarokotetta, kuten ettei mahdollisia haittavaikutuksia vielä tunneta riittävän hyvin. Mutta mikä tiedetään pomminvarmasti on se, että korona voi tappaa ja että rokottamattomien tauti vie todennäköisemmin teho-osastolle. Eikö tässä ole riittävästi syytä ottaa rokote? Eikö vähintäänkin hoitohenkilökunnan tulisi olla huolissaan tehohoitopaikkojen riittämättömyydestä? Ollaan valmiita jopa jättämään hoitotyö, jos rokote tulee pakolliseksi. Ehkä ammatinvaihto onkin silloin parasta, kun luotto lääketieteeseen on tätä luokkaa. Mikä olisi kuolleiden määrä Suomessa, jos kaikki olisivat kieltäytyneet rokotteesta? Itsekkyyden huippu.

    Jaa artikkeli