Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

Me ihmiset olemme Vaasa ja ylläpidämme verovaroin täällä monta puljua. Ei meidän tarvitse alistua lakki kouras jollekki mielivaltaiselle ylimieliselle virkamiehelle/naiselle. Ei nyt ihan Euroopan omistajii olla mut rinta rottingilla Vaasan ollaan.

Kiitos Il-Polle siitä, että oma toimitus on palannut lihavoimaan haastateltavien nimet. Luettavuus paranee oleellisesti.

Harri ja Päivi Moisio, pitkä kirjoitus mutta samaa viestiä kuultu jo toistakymmentä vuotta eli tuo kirjoitus ei avannut yhtään mitään vaan toimi, mikä pitäisi tehdä, on ruotsin kielen vaatimus pois kokonaan. Kyllä asiat alkavat sujumaan pikkuhiljaa.

Harvoin saa yksi yritys niin paljon ilmaista mainostilaa kuin yritys IlPon jutussa katamaraaneista. Vastaavia yrityksiä Suomessa on vähemmän kuin yhden käden sormia. Tiedän, koska yritykseni toimii samalla alalla.

Miettikääs nyt hetki tuota juttua, että ”Mustasaarikin saa muuttovoittoa Vaasasta” ja edellisessä lauseessa ”ruotsin kieli ajaa väkeä pois”. Mustasaaressa enemmän ruotsia puhuvia, joten koko tarina on sitä itseään.

Media huutaa ja syyttää PM Marinia, että on kaikkiin ongelmiin syypää. Olemme valinneet 200 kansanedustajaa virallisilla vaaleilla... Mistähän me niille maksetaan kun PM tekee kaiken? Olisko jeesustelijoilla peiliin katsomisen paikka.

Että oli osuva kolumni Harri V. Hietikolta taas. Kiitos.

Tolppanen. Jos Tommi Mäki ei ole mielestäsi tehnyt mitään väärää, niin miksi Mäki pyytelee anteeksi tekojaan. Ketä nyt nuoleskellaan ja miksi. Onko takinkääntö taas meneillään?

Ihmiset, toivon että heräätte tähän todellisuuteen. Tässä ajassa huomio yritetään viedä tärkeistä asioista/päätöksistä joihinkin toisiin mitättömämpiin asioihin. Miksikö? Kannattaa katsoa mitä agendoja halutaan ajaa. Niistä joutuu kansakunta maksamaan, ja tämä on vasta alkua sille mitä on jo tapahtunut. Kannattaa pitää fokus päätettävissä asioissa, ja tarvittaessa reagoimaan niihin.

Sannan omin sanoin: Kuinka te kehtaatte? Eikö teitä hävetä!

Saa nähdä kuinka mahtavan suuret on sähköyhtiöiden voitot, kun saavat oikein luvalla ryöstää kotitalouksia.

Älkää ryhtykö katuvaloja sammuttamaan. Turvallisuus on tärkeintä.

Mediauutisoinnissa Marinia kohtaan, ihmetyttää, että tukeudutaan alkoholin käyttöön mainiten Urho Kekkonen ja Ahti Karjalainen. Karjalaisella oli sairaus, alkoholismi. Kekkonen joi venäläisten

kanssa tehdessään kauppoja ”venäläiseen” tyyliin. Alkoholi kuului neuvotteluasetelmiin, niin että yhteisymmärrys kaupoissa rakentui. Haloo – näistä ko. ”bilettäjistä” on vain muisto jäljellä. Tapahtumista on kulunut kymmeniä vuosia. Eikö vähän tuoreempaa viittausta löytyisi?

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje