Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

Kyllä oli hyvä kirjoitus Johanna Pakosesta ja Kauhajoen liikennekulttuurista! Se on juuri näin. Takapuskurissa melkein ajetaan ja hirveällä kiireellä ohi ja lopuksi ollaan liikennevaloissa tai kaupan pihassa yhtä aikaa. Mietippä sitä.

Hoitsu ihmetteli, ettei hänen tilillään näy koskaan bruttopalkkaa (3.500 euroa). Onkohan hän koskaan ihmetellyt, mistä hänen palkkansa tulee? Minä lopetin lisätyöt siinä vaiheessa, kun niistä vietiin yli puolet hoitsuille sun muille.

Kutsut itsesi kylään, huolimatta sairastumis/sairastuttamisvaarasta. Laita maski astuessasi toisen asuntoon. Mieluimmin, pysy kotonasi.

Lumen aurausta Talkootiellä (Gerby, Vaasa) tänä talvena isolla punaisella traktorilla hoitanut kuljettaja on paras mitä siellä tiellä asumisaikanani on ollut, jotkut vaan osaavat. Kiitos!

Ei missään tapauksessa kiinteää yhteyttä Vaasasta Ruotsiin. Ei mitään järkee. Pilaa luonnon.

Virkavallan liikennepoliisit valvomaan ja jakamaan pikavoittoja Areenan risteykseen Seinäjoella. Moni Vallesmannin suuntaan kääntyvä autoilija vähät välittää suojatien vihreistä valoista. Ei riitä kahden käden sormet luettelemaan näkemiäni törkeitä piittaamattomuuksia autoilijan taholta viimeisen vuoden ajalta.

Kattokaa I-P:n uusimmat -verkkosivulta 9. tammikuuta kulttuurineuvos Jorma Aron erinomaasen luonteva eteläpohojalaasuutta koskeva haastattelu. Siinä on asiaa ja näkövinkkeliä.

EU:n komissio alkanut säätelemään rakennusten energialuokitusta kovalla kädellä. Taas Suomi saa nokilleen, kun ei ymmärretä miten rakennusten fysiikka toimii.

EU-alueen rakentamisen laatu ei anna oikeutta tulla säätelemään esim. Suomen korjausrakentamista kun heillä itsellä ei ole kovin

montaa tervettä rakennusta. Vuoristoalueiden rakennuskanta on pääsääntöisesti kelvotonta ja homeessa.

Mediassa on vain kerrottu Venäjän asevoimien liikkeistä ,mutta ei niiden eikä kansan koronatilanteesta.

Tavarajunan ääni kuuluu Tiluksen tielle, Einarin tielle. Ratainsinöörit, tarkistakaa kiskojen päivittäisliitokset, ratapölkky puuttuu aina liitoksesta. Kiskon päät on painuneet alaspäin. Ottakaa vatupassi laitakiskon liitokseen, näettä isot viat. Aloittakaa Ilmajoen aseman tyköä Seinäjoen suuntaan, noin 4–6 liitosta.

Järkytyin luettuani IP:sta Teuvan kattopaneelien kilpailutuksesta. Luulin kilpailutuksen tavoitteen olevan veronmaksajien rahojen turvaksi ja hyvävelikauppojen estäminen. Kunta joutuu kieltäytymään oikeasti edullisesta tarjouksesta ja valitsemaan törkyhintaisen, koska ilmeisesti määritettyä tuotetta ei sellaisenaan markkinoilta löydy.

Kälätyksen määrä on vakio.

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje