Yleisöltä

TEKSTATEN

Kyllä tuli Suomelle kalliiksi Paperiliiton ja AKT:n egonnostoyritys kun UPM:n tehdas meni ulkomaille. Laskua maksavat lapset vielä neljänteen polveen.

Isot pojat leikki painii. Hävinnyt suuttuu, tulee tosi nyrkkitappelu. Näin maailmalla.

Miksi silmälasit eivät kuulu kelakorvattaviin? Terveyshaittoja silmälaseilla korjataan kuten lääkkeilläkin.

UPM:n Pesonen syyttää lakkoja siitä, ettei tehdasta saatu Suomeen – pitää meitä tyhminä! Ei näitä päätöksiä parissa viikossa tehdä! Rotterdamin sijainti ja logistiikka voittivat.

”Kyllä on vähän rahaa, mutta vähän pitää ollakin”, sanoi entinen isäntä, kun reissulta kotia pääsi. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuekin (I-P 29.1.2022) on perusturvapalveluidensa kanssa vain 774.387.331 nykyeuron tyhjätasku!

Samalla, kun Venäjän ulkoministeri Lavrov sanoi Suomen ja Ruotsin voivan itse päättää voivatko hakea Naton jäseniksi, oli Venäjältä vetämässä kirjallinen vaatimus Natolle sekä Yhdysvalloille, että Nato ei saa laajentua itään. Lavrovin kommentti oli siis vain savua silmille. Emme saa olla sinisilmäisiä Venäjän suhteen.

Kyllä oli osuva kirjoitus taas Matti Jaakkolalta 28.1. Asia on just näin. Ruben Stilleriä lainatakseni (Puoli 7 -ohjelmassa) jotkut arvoliberaalit ovat uskomattoman omahyväisiä!

Oikeus ei kohtele tasa-arvoisesti kansalaisia. Räsänen sai 120 päiväsakkoa sananvapaudesta ja Yli-Viikari 80 virkarikoksesta! Kertoo paljon ajan hengestä.

Kiitos Matti Jaakkolalle mielipidekirjoituksesta I-P:ssa 28.1. Juuri näin: saamme äänestää vaaleissa parasta ehdokasta, vaikka hän olisikin mies!

Joku sanoo että Vaasan torilla on jotain historiallista. Virtsalle haiseva ruma esiintymislava paraatipaikalla. Joku elävöittää ny ihan rauhassa.

Upea yksittäistapaus tämä väittelevä auton pesijä! Hienoa!

Lähiruoan puolustaminen maamme koko alueella on Etelä-Pohjanmaan maakunnankin elintarviketeollisuuden ja -tuotannon kannalta elintärkeätä. Kotimainen liha ja muu lähiruoka on tuotettu kestävä kehitys yhä paremmin huomioonottaen ja haluamme uskoa ja kokea sen puhtauden maailman parhaimmaksi. Älkäämme antako ruoan tuotantoa osittainkaan siirtyä muualle, jossa se tuotettaisiin ilmastollisesti haitallisemmin. Välttäkäämme ulkomaista kasvisruokaa!

Olisi veronmaksajien hyvä tietää kuinka paljon matkustajia kulkee Haapamäen kiskobussissa, kun se näyttää olevan hyvin tyhjä useimmiten!

Onko Suomella kiire etulinjaan, osuvat kirjoitukset sekä Poliittisesti lahjattomia pe 28.1. lehdessä. Isäntämaasopimus, joka on meille vahingollinen, voidaan vielä ehkä pelastaa olla liittymättä Natoon.

Vaasan tori on paras nykyisellään.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje