Yleisöltä

TEKSTATEN

Joku autoilija driftailee Kärjenkaarella. Auton perä heittelee puolelta toiselle myös vastaantulijan kaistalle. Voi olla melkoinen yllätys vastaantulijalle. Vaaran paikka. Järki käteen ennen kuin sattuu pahasti.

Hienoa Suomen hallinto-oikeudet! Sudet saivat pitää henkensä. Mikä oikeus ihmisellä on tappaa näitä uljaita eläimiä?

Kätilökoulutuksella rokoteasiantuntijaksi ja rokotevastaisten keulakuvana aluevaltuustoon. Näin meillä. Olisiko korkea aika uskoa oikeita asiantuntijoita ja ottaa ne rokotteet. Päästäisiin pikemmin palaamaan normaaliin arkeen.

Kirkot on pappia täynnä, miksi eivät järjestä ehtoollishetkiä sunnuntaisin, vaikka tunnin välein 10–15 henk. kerralla.

Vaasassa 70% asukkaista on suomenkielisiä ja lopuistakin iso osa puhuu myös suomea. Eli mikä tälle palstalle kirjoittanutta Vaasassa asumisessa pelottaa?

En kaipaa Vaasan torille mitään muutosta. Aukio ja myös kävelykadut kuuluvat itseään kunnioittavaan kaupunkiin. Jos sinä peltojen kasvatti et sitä tajua, pysy pois.

Hyvien ihmisten itsekehut ja kuvat hävisivät lehdestä, onneksi vain tilapäisesti, ilmestyvät jo ensi vuonna takaisin numeroineen ja teleshopattuine naamoineen, on taas vaalit!

Huvittavia nämä viestit RKP:n ”ylivallasta”. Se, että näitä vaaleja ei ole käyty aikaisemmin, ei tarkoita, että jokin nyt radikaalisti muuttui sairaanhoitopiiriin nähden. Se on ihan julkista tietoa, kuka on siellä valtuustossa päättänyt. Jos nyt ”pelottaa” asua suomenkielisenä täällä, niin miksi ei aikaisemmin?

Posti jakaa kirjeitä iltapäivisin, jopa vasta alkuillalla. Sitä moititaan myöhäiseksi. Jakaisivat nämä lähetykset vasta seuraavana aamuna. Kaikki olisivat tyytyväisiä kun posti tulee ajoissa. Emme me tiedä minkä päivän kirjeitä milloinkin jaetaan. Posti saisi kiitosta ja kunniaa.

Niin kauan kun Suomessa lyödään satamat kiinni jos mistäkin syystä, ei teollisuuden suurinvestointeja saada, päin vastoin. Tehdään Vaasaan AKT-vapaa satama niin voidaan saada akkutehdas ja palvelee muutakin Suomen vientiä.

Hyvät kirjoitukset Juhani Kuitu ja Jussi Knuutila, Natosta 28.1. Pistää miettimään.

Entinen Superin puheenjohtajan kirjoitus IP 28.1 kertoi lähi ja perushoitajien työstä. Heistä tulikin ns. laitoshuoltajia. Herää kuitenkin kysymys mikä on tämän päivän koulutuksen taso? Saavatko opiskelijat riittävästi opetusta varsinaiseen hoitotyöhön vai onko tarkoituskin saada heistä puuron keittäjiä ja siivoojia ym. Nuoret saavat väärän käsityksen hakeutuessaan koulutukseen!!

Natoonko? Naton Jens Stoltenberg kertoi 27.1., että olemme valmiita sotaan! Haluammeko me todella liittyä Natoon ja sotaan vai olla liittoutumaton rauhanneuvottelija.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Kommentoi

    Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje