Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

Olette aika pihalla, säästäkää rahanne (1,10e) ja lukekaa Suomen historia ja karttakirja, jokaisella saa olla oma mielipiteensä mutta...

Ari Niemelällä asianmukainen kirjoitus, lisäisin siihen vielä, kun kuuntelen Nato-maan johtavan presidentin puhetta, maailmanlopulla ja ydinaseilla uhkailu ei minusta kuulu asianmukaiseen neuvotteluun, jos diplomatiaa halutaan, EU:kin uhittelee, eikös sitä markkinoitu rauhanliittona. Samoja sotaharjoituksia pitää Nato Suomenkin rajoilla, mitenkäs se sen kummempaa on kuin Venäjän harjoitukset. Molemmat näyttää voimaansa. Miettikää jokainen ihan ite.

Taloyhtiö saisi laittaa kaidehissin tai ulkopuolisen hissin että vanhukset pystyy asumaan kotonaan mahdollisimman pitkään.

Maailman ilmaston ”järjestely” kiinnostaa ”huippupoliitikkkojamme” enemmän kuin vanhusten hoito! Todella surullista.

Onneksi loppui tuo Roposen lässytys ja Porttilan kailotus.

Tuli mieleen, kun poluille ilmestyy kuin tyhjästä tai liian täydestä esteitä ja hidasteita, niin voisko reitillä järjestää seikkailu-urheilukilpailun kesällä. Osallistujille jaettaisiin kartta, jossa tarkempi kuvaus kunkin esteen tyypistä ja maininta, että yllärijutskia luvassa.

Järkyttävä p-pökäleiden määrä kaunistaa kävelyreittejämme. Sakkotuomiot tällekin saralle, elleivät koiranomistajat vaivaidu noukkimaan pois omiansa.

Ehdotan vuoden sykähdyttävimmiksi urheilutapahtumiksi Suomen ampumahiihtäjien olympiaesityksiä Pekingissä.

H-P Hänninen Eurosportilla ainut ammattitaitoinen selostaja, joka ei saa hepuleita kopissaan, ilo kuunnella ammattimiestä.

Helsinkiin eksynyt metsäpeura ja kolme muuta kotiutettiin Lauhanvuoren kansallispuistoon. Toivottavasti susien kaatoluvat myönnetään, etteivät päädy niiden ruoaksi.

Onko uudessa Pelmaan risteyksessä suunnitteluvirhe? Taas kolahti.

Riippumatta (Yhdysvallat) siitä, kenen (Kiina; ylivaltiollinen aseteollisuus) intresseissä tämä konflikti (Äiti-Venäjä: Ukraina, Valko-Venäjä, [Länsi-]Venäjä) on, on aika panna (EU) pillit pussiin (Nato!), ja keskittyä (YK) oleelliseen. Veli venäläistä viedään nyt kuin pässiä narussa, joten turva löytyy vain eno eurooppalaisen veneestä. Työjärjestykseen, mars!

Kommentoi

Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

    Jaa artikkeli

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje