Yleisöltä

TEKSTATEN

Jaa artikkeli

Kirkko on vienyt jäseniltään opin, uskovat papit, siunaustilaisuuksien kukkavihkot, vanhat virret ja nyt se tekee kauniista hautuumaista puuttomia kenttiä. Miksi joku vielä kuuluu kirkkoon?

Naapurimme, Suuri ja Mahtava, pyytää Kiinalta ruoka- ja aseapua sekä palkkasotilaita Syyriasta.

Keskustan ryhmäjohtajan mukaan Naton haitoista ei ole puhuttu riittävästi. No niistähän juuri on puhuttu viimeiset 25 vuotta. Olisiko nyt jo aika nähdä hyödyt jotka ovat haittoja suuremmat. Dramaattisesti.

Joonas Kuikan juttu 15.3 tässä lehdessä sisälsi seuraavat lauseet: Hyökkäys Suomeen todennäköisesti veisi kaikki Nato-maat sotaan hyökkääjää vastaan artikla viiden perusteella. Muussa puolustusyhteistyössä Suomi saa sotilaallista apua Nato-mailta, jos ne haluavat sitä antaa. Todennäköisesti ja jos haluavat ovat aika löysiä sanoja. Minulla on sellainen käsitys Natosta, että viime kädessä sen toiminnasta vastaa yksi henkilö, nimittäin Yhdysvaltojen presidentti. On vaikea kuvitella, että Nato alkaisi sotilaallisen operaation ilman Y-valtojen mandaattia. Ei suomalaisille saisi lupailla liikoja näissä Naton turvatakuissakaan. Kaiken toiminnan lähtökohtana pitää olla tosiasioiden tunnustaminen, sanoi J.K. Paasikivikin aikoinaan.

Sote, kansa kipeytyy entistä enemmän, valitettavasti.

Koska Sport selittää tämän hetkistä tilannetta, jota pelaajatkin arvostelee. Pitäisikö suuret johtajat vaihtaa valmentajaa myöden?

Eikö tästä ”överiksi” menneestä ”ilmastokiihkoilusta” pitäisi ottaa aikalisä. Eteneminen muun Euroopan tahtiin olisi järkevää. On myös ennustettu, että ilmastoon tulee pitkäaikainen viilenevä jakso!

Voi hyvänen aika, pääministeri puhuu kyselytunnilla ilmastoteoista, kun lopetetaan kaasun ja öljyn tuonti Venäjältä ja samaan aikaan tehdään Ukrainassa kansanmurhaa. Lapsilla ja naisilla pieni mahdollisuus päästä pois Ukrainasta ja täällä meillä mietitään ilmastoasioita, joka maksaa jo kyllä riittävästi. Ja joku viisas kyselytunneilla vastasi, ettei polttoaineiden hintaan voi vaikuttaa, koska nyt jää turhat ajelut pois, esim. verkkokaupasta tilattua tavaraa ajetaan Postiin ja palautetaan. Mitä meillä tapahtuu, onko tämä koko porukka sekaisin? Nyt verot alas, niin tavara kulkee ja näin vältetään konkursseja sekä työttömyys.

Ihmettelinkin jo, että eikö Venäjällä löydy yhtään viisasta miestä. Mutta ei löytynyt. Onneksi löytyi yksi tosi rohkea nainen, joka puhkaisi paiseen. Hurraa!

Mitä se syrjintä pitää sisällään?

Valitettavasti en usko, että nykyinen nuori sukupolvemme kykenee taistelemaan Suomen puolesta samalla tavalla kuin esim. talvisodassa ja jatkosodassa miehet taistelivat. Sodassa ei ole videopelejä, toilettitarvikkeita, uusinta muotia, ei vegaanivaihtoehtoa...

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje