Yleisöltä

Vaalipuheita

Ilkka-Pohjalaisen mielipidesivulla julkaistaan kultakin eduskuntavaaleissa ehdokkaana olevalta yksi mielipidekirjoitus ennen vaaleja keskiviikosta 22.2. alkaen. Viimeiset vaalimielipiteet julkaistaan perjantaina 31.3. Vaaliviikonloppu on rauhoitettu vaalikirjoittelulta. Eduskuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on 2. huhtikuuta.

Kirjoitukset saavat olla pituudeltaan 2 000 merkkiä välilyönteineen. Kaikkia kirjoituksia ei välttämättä saada mahtumaan lehteen. Osa kirjoituksista voi olla ainoastaan verkkolehdessä. Kirjoituksen aihe on vapaa, mutta ehdokkaan nimi, paikkakunta ja puolue tai ryhmä on mainittava kirjoituksessa.

Kannustamme ehdokkaita tiukkaan, mutta hyviä tapoja ja tosiasioita kunnioittavaan keskusteluun. Tekstien täytyy ottaa kantaa asiakysymyksiin, yksittäisten ehdokkaiden tai puolueiden kehuja tai äänestyskehotuksia ei julkaista. Emme myöskään julkaise ehdokkaiden tukilistoja.

Toimitus valitsee julkaistavat kirjoitukset ja tarvittaessa muokkaa niitä. Toimitus päättää tekstien julkaisuajankohdan.

Kirjoitukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen mielipide@ilkkapohjalainen.fi. Merkitse kirjoituksen loppuun yhteystietosi toimituksen tietoon: nimi, osoite ja puhelinnumero.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

    Tilaa uutiskirje