Yleisöltä

Vaasalaista sähköä

Jaa artikkeli

Posti toimittaa ilosanomaa Vaasan Sähköltä asiakkailleen, sähkön hinta nousee rajusti. Tällä saatetaan monet taloudet ahdinkoon, mutta Vaasan kaupungin tulee saada miljoonaosingot sähköyhtiöltä.

Kokkolan Energia aikoi nostaa sähkön hinnan yli 40 snt/kWh, mutta perui sen ja asetti hintakatoksi 19,85 snt/kWh osoittaen näin inhimillisyyttä asiakkailleen. Seinäjoen Energian hinta asiakkailleen 10,75 snt/kWh!

Vaasan väestökehitys tallaa paikallaan ja sitä ihmetellään.

Jos Pohjanmaalle muuttavan olisi valittava näistä kolmesta paikkakunnasta, niin olisiko se Vaasa? Entä opiskelijat jotka joutuvat tekemään kalliin sähkösopimuksen? Entä yritykset jotka jo nyt kamppailevat korkeiden kustannusten kanssa?

Vaasan Sähköllä on todennäköisesti paljon toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia jotka saattavat olla vanhoja, kymmeniä vuosia.

Nämä asiakkaat ovat uskollisesti pysyneet Vaasan Sähkön asiakkaina vaikka halvempia sopimuksia olisi ollut tarjolla, on haluttu ostaa oma kylän sähköä.

Näin Vaasan Sähkö kiittää! Lisäksi määräaikaiset sopimukset ovat halvempia.

Nähtäväksi jää sähkökriisin jälkeen, kuinka uskollisia asiakkaita Vaasan Sähköllä on, pohjalainen ei hevin unohda jos häntä on kaltoin kohdeltu.

Mikko Sinikallio

Vaasa

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

  Kommentoi

  Kommentoidaksesi sinun tulee olla kirjautuneena Facebookiin

  Jaa artikkeli

  Tilaa Ilkka-Pohjalaisen uutiskirje

  Saat tuoreimmat uutiset ja puheenaiheet suoraan sähköpostiisi

  Tilaa uutiskirje