Suupohjan radan kohtalo ratkeaa lopulta vain poliittisella päätöksellä – Ministerit Saarikko, Harakka ja Henriksson ovat nyt paljon haltijoina

Etelä-Pohjanmaan rautatieyhdistyksen puheenjohtaja Harry Wallin, toiminnanjohtaja Jorma Vierula ja sihteeri Johanna Peltoniemi esittelivät torstaina yhdistyksen kannanoton  Väyläviraston selvitykseen Suupohjan radasta. Joulukuun puolivälissä julkistetussa selvityksessä pidettiin radan korjaamista kannattamattomana.
Etelä-Pohjanmaan rautatieyhdistyksen puheenjohtaja Harry Wallin, toiminnanjohtaja Jorma Vierula ja sihteeri Johanna Peltoniemi esittelivät torstaina yhdistyksen kannanoton Väyläviraston selvitykseen Suupohjan radasta. Joulukuun puolivälissä julkistetussa selvityksessä pidettiin radan korjaamista kannattamattomana.
Kuva: Tanja Korpela
  • Jorma Havula

Seinäjoki–Kaskinen-junaradan korjaamisen puolesta taisteleva Etelä-Pohjanmaan rautatieyhdistys moukaroi torstaina alas Väyläviraston selvityksen, jonka mukaan niin radan peruskorjaaminen 141 miljoonalla kuin kevyempi korjaaminen 36 miljoonalla ovat yhteiskuntataloudellisesti erit.

Haluatko lukea artikkelin?

I-P Digi -tilauksella pääset lukemaan tämän ja paljon muita kiinnostavia artikkeleita.